top of page

Dödsbo hantering i Göteborg 

Vissa ägodelar vill du kanske behålla, medan andra istället ska säljas, skänkas eller slängas. Vi är redo att hjälpa dig med allt som har att göra med rengöring, flyttning, bortforsling och tömning av dödsbo. Med omfattande erfarenhet av att tömma dödsbo i Göteborg och dess omgivningar kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar.

Vi har förståelse och hjälper dig gärna – oavsett hur din situation ser ut. Det är viktigt att hitta en bra och trygg lösning.

Ring och få en kostnadsfri värdering idag.

Helhetslösningar för dödsbo hantering i hela Göteborg

Vi tömmer bostaden fullständigt. Vi sorterar, packar och organiserar. En del kan hamna på auktion eller till försäljning, en del skänks och en del behöver slängas. Vi tar hand om precis allt.

Med åren har vi fått ett allt större förtroende från våra kunder. Anledningen är att vi ser varje enskilt åtagande som viktigt. Garanterar alla som kontaktar oss samma nivå av entusiasm, professionalism och noggrannhet.

2

Många saker att ta hand om

I samband med hantering av ett dödsbo är det många praktiska saker att ta hand om, exempelvis hur man ska tömma och forsla bort ett helt dödsbo. Vi har under många års tid hanterat dödsbo i Göteborgs kommun med många nöjda kunder. Genom att värdesätta effektivitet, pålitlighet och finkänslighet så har vi kommit att bli ett naturligt val för att tömma dödsbo i Göteborg.

3

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på våra tjänster ,vilket innebär att vi regelbundet kontrollerar konkurrenternas priser, så att våra priser aldrig är högre än deras.

4

Professionell värdering av Dödsbo i Göteborgs kommun.

Vi kan erbjuda professionell värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar av dödsbo i Göteborg. Genom att använda oss av ett stort antal marknadsförings- och återförsäljningskanaler så kan vi ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. 
Därför är det alltid förmånligt att samarbeta med oss.

GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Uddevalla, Göteborg, Kungälv, Alingsås, Vänersborg, Trollhättan, Åmål, Strömstad, Lysekil, Borås,

Lidköping, Ulricehamn, Hjo, Falköping, Mariestad, Skara, Skövde. 

bottom of page