top of page
Äldre par

SÄLJER & KÖPER DÖDSBO

 

Vi på Uddevalla Fyndhuset AB hjälper dig med dödsbotömning i Västra Götaland och Skåne län. Vi köper, bortforslar och städar upp ett dödsbo. Det är trots allt mycket arbete som krävs och en svår sak för många att göra. En sådan här händelse uppstår inte många gånger i livet och det kan vara svårt att veta hur man på bästa sätt hanterar den. Vi kan hjälpa, hos oss kan du känna dig trygg.

DÖDSBOTÖMNING & TÖMMA DÖDSBO

En dödsbotömning kan genomföras på många sätt. Det är upp till dig hur du vill hantera situationen och med hjälp av oss kan du få den hjälpen du behöver. Vi köper allt i ert dödsbo och tömmer samt erbjuder en städning för att underlätta för er så ni kan fokusera på annat. När vi köper dödsbo ger vi er en offert och ni kan alltid kontakta oss om ni har frågor angående en dödsbotömning. Vi jobbar i hela Sverige och ser till att du blir nöjd.

HJÄLP MED DÖDSBO

Att få hjälp med dödsbo ger dig möjligheten att hantera en situation du kan tycka är svår. Det kan gälla när en anhörig har gått bort eller när en anhörig står inför en flytt till ett äldreboende. Om du behöver hjälp med dödsbo finns vi redo att hjälpa dig med allt arbete. Vi utför flytt och dödsbotömning i hela Sverige och ser till att du blir nöjd.

DÖDSBOSTÄDNING

Kontakta oss på Uddevalla Fyndhuset AB för att få hjälp med dödsbostädning. Du kan med fördel lämna över nyckeln till oss och vi tar hand om hela arbetet. Du får tillbaka den när dödsbotömningen och dödsbostädningen är avklarad. Få den hjälpen du behöver för att klara av arbetet som ofta är väldigt omfattande och även väldigt svårt.

VÅR ARBETSPROCESS

SKICKA
OFFERTFÖRFRÅGAN
TID BOKAS FÖR BESÖK
BESÖK & VÄRDERING
OFFERT & RÅDGIVNING
VI UTFÖR UPPDRAGET
bottom of page