top of page

TÖMMA, RENSA OCH RÖJNING AV DÖDSBO

Röjning och tömning av dödsbo kan vara en betungande uppgift. 

Vi hjälper dig att tömma, rensa och röjning av hela dödsbon. Vi är experter på att genomföra effektiva och noggranna tömningsuppdrag, och vi erbjuder även en nöjdhetsgaranti för vår tjänst, en effektiv och bekymmerslös service.

 

Vid en tråkig händelse som en bortgång måste ett dödsbo tömmas, röjas och städas innan det kan säljas eller återlämnas till hyresvärden. Istället för att hantera denna svåra uppgift själv, kan ni tryggt överlämna ansvaret till oss för att tömma och rensa ett dödsbo på ett professionell sätt.

Att tömma ett dödsbo kan genomföras på många sätt

När det gäller försäljning av ett dödsbo är det viktigt att genomföra en grundlig tömning och städning för att förbereda boendet inför styling och visning. Dessutom kan det krävas ytterligare en tömning och städning när boendet väl är sålt och ska överlämnas till den nya ägaren. Vi ser till att dessa processer utförs smidigt och effektivt, så att ni kan fokusera på det viktiga - att ordna med allt det andra.

En dödsbotömning kan genomföras på många sätt. Det är upp till dig hur du vill hantera situationen och med hjälp av oss kan du få den hjälpen du behöver för att tömma, rensa, röja och forsla bort ett dödsbo.

Vi hjälper er med allt

Vi köper allt i ert dödsbo och tömmer bostaden. Vi erbjuder en helhetslösning för allt lösöre i bostaden, såsom uppköp av föremål med värde, skänka saker till välgörenhet samt bortforsling av skräp och slutstädning av bostaden om så önskas. Allt för att underlätta för er så ni kan fokusera på annat. När vi köper dödsbo ger vi er en offert och ni kan alltid kontakta oss om ni har frågor angående att tömma ett dödsbo.

 

Våra arbetsområden är Västra Götaland med omnejd på följande orter: Uddevalla, Göteborg, Kungälv, Alingsås, Vänersborg, Trollhättan, Åmål, Strömstad, Lysekil, Borås, Lidköping, Ulricehamn, Hjo, Falköping, Mariestad, Skara, Skövde.

Välkommen att kontakta oss på Uddevalla Fyndhuset AB om ni behöver hjälp med tömning och bortforsling av dödsbon.

Vi hjälper dig att tömma dödsbon

Vad kostar det att tömma ett dödsbo? 

Få det bästa priset för tömning av dödsbo hos oss. Vi har prisgaranti och kostnadsfri offert! När det kommer till tömning av dödsbo vill vi erbjuda dig det bästa priset för våra tjänster. Vi förstår vikten av att hantera detta känsliga ärende på ett professionellt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda vår prisgaranti för vår tömnings- och städtjänst. Det innebär att du kan lita på att vårt pris är konkurrenskraftigt och att vi strävar efter att ge dig det bästa erbjudandet på marknaden. Vi vill göra processen smidig och kostnadseffektiv för dig.

Pris för tömning av dödsbo

Vid tömning av ett dödsbo ingår en lastbil och 2 personer för bärhjälp. För att få ett fast pris för hela tömningen av dödsbo så behöver en uppskattning av arbetets storlek göras. 

 

Kostnadsfri offert

V erbjuder en kostnadsfri och icke-bindande offert för tömning och städning av dödsbo. Genom att kontakta oss kan du få en tydlig överblick över våra tjänster och priser. Vi inkluderar även värdering av dina bohag och prylar, där vi drar av värdet från kostnaden för våra tjänster. På så sätt kan du få en rättvis och transparent prissättning. Tveka inte att kontakta oss idag för att få din kostnadsfria och obligatoriska offert för tömning och städning av dödsbo. 

 

Vad händer om man inte tömmer ett dödsbo?

Om du inte städar, tömmer lägenheten eller betalar hyran kan hyresvärden ställa skadeståndskrav mot dödsboet precis som mot en vanlig hyresgäst. Om dödsboet saknar tillgångar får hyresvärden inte ut några pengar. Du kan aldrig bli betalningsansvarig personligen. 

Vem är ansvarig att att tömma och röja en lägenhet vid dödsfall?

 

Ansvaret för att tömma en bostad vid ett dödsfall ligger på dödsbodelägarna, det vill säga de anhöriga som ärver den avlidne. De eventuella kostnader som uppstår i samband med städning och tömning av bostaden bärs av dödsboet. Dödsbodelägarna är således inte personligen betalningsskydliga. 

bottom of page