top of page

FLYTT TILL ÄLDREBOENDE

 

Står ni inför en flytt till ett äldreboende?

 

Känner er överväldigade av allt som behöver ordnas? Oroa er inte längre! Vi är här för att göra er flytt till äldreboende enkel och smidig med vår omfattande tjänst för att ni ska kunna fokusera på att skapa en bekväm och trygg tillvaro i ert nya hem.

Tömningen av ert tidigare boende kan vara en krävande uppgift. Men med vår expertis och erfarenhet tar vi hand om allt åt er. Vi ansvarar för att tömma rummen och lokalerna, samtidigt som vi beaktar era önskemål och respekterar era minnen och värdefulla ägodelar.


Dessutom erbjuder vi möjligheten att köpa ert bohag. Ni kan sälja möbler, dekorationer och andra föremål som ni inte längre behöver till oss. Detta ger er inte bara en enkel och snabb lösning för att bli av med sakerna, utan ni kan även få ekonomiskt värde för dem.

 

Vår helhetslösning inkluderar en värdering av de prylar ni önskar sälja. Vi värderar era föremål noggrant och erbjuder dig ett förmånligt pris för dem. Det bästa av allt är att vi drar av kostnaderna för tjänster, vilket innebär att du kan få betalt för dina prylar samtidigt som vi tar hand om flytt, tömning och städning.


När det gäller städning kan ni luta er tillbaka och låta oss ta hand om det. Vi ser till att ert tidigare boende blir skinande rent och redo för nästa kapitel i era liv. Vår professionella personal använder sig av effektiva städmetoder och kvalitetsprodukter för att uppnå en hög standard.


Nystart i ert äldreboende

Låt oss underlätta er övergång till äldreboende genom att ta hand om flytten. 

 

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd lösning och en kostnadsfri offert. Vi är här för att göra er flyttupplevelse så bekväm och smidig som möjligt. Njut av en ny start i ert äldreboende med hjälp av våra pålitliga och professionella tjänster.
 

Äldre par

VÅR ARBETSPROCESS

SKICKA
OFFERTFÖRFRÅGAN
TID BOKAS FÖR BESÖK
BESÖK & VÄRDERING
OFFERT & RÅDGIVNING
VI UTFÖR UPPDRAGET
bottom of page