top of page

SÄLJA DÖDSBO? VÄRDERING OCH UPPKÖP

Vill du sälja eller värdera ett dödsbo? Uddevalla Fyndhuset i Uddevalla tar hand om allt och ser till att sälja allting till bästa möjliga pris!

Att sälja ett dödsbo

Att kunna sälja ett dödsbo smidigt och enkelt kan vara en tuff uppgift, men om du planerar rätt och och kanske anlitar professionell hjälp som kan vara ett stöd och ge vägledning för att ta sig igenom den svåra period som nu väntar. 

 

Det är en mycket känslomässig uppgift att göra när en familjemedlem eller nära anhörig går bort. Vi vill göra denna process enklare för dig genom att erbjuda våra professionella tjänster för dödsbohantering.

Värdering och uppköp 

Vi förstår att ni kanske har värdefulla föremål, fordon eller andra saker som ni vill sälja. Med oss behöver ni inte längre söka efter separata köpare eller lägga tid och energi på att hantera försäljningen. Vi är intresserade av dödsboets bohag, fordon och saker, vilket innebär att ni kan sälja allt på ett enkelt och bekvämt sätt.

 

Vi förstår att varje dödsbo är unikt och har sina egna speciella behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig och din situation. Genom att välja oss som din partner för att sälja ett dödsbo kan du vara säker på att du får bästa möjliga pris för dina tillgångar.

Vår erfarna personal värderar dödsboet noggrant och rättvist. Vi tar hänsyn till objektens skick, efterfrågan på marknaden och andra relevanta faktorer för att ge dig ett rättvist och konkurrenskraftigt erbjudande. Du kan känna dig trygg i att vi tar hand om allt, från inventering och värdering till själva uppköpet. Vårt mål är att göra hela processen så smidig och stressfri som möjligt för dig. Du behöver inte oroa dig för rengöring, sortering eller transport av dina tillgångar.

Kostnadsfri värdering av dödsbo

 

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri och icke-bindande värdering av ditt dödsbo. Vi är här för att ge dig den professionella hjälp du behöver i denna utmanande tid.

värdering och uppköp av hus när du ska sälja ett dödsbo

Att tänka på när du ska sälja ett dödsbo

Den som är ansvarig för att sköta om ett dödsbo efter ett dödsfall behöver ta hand om begravning, ekonomi, post, kontakt med myndigheter, bouppteckning, arvskifte och mycket annat som ett dödsbo medför.

Det kan låta självklart men det är viktigt att du meddelar familj, arvingar, släkt och vänner om dödsfallet så snart som möjligt. Konton i sociala medier kan stängas eller bli minneskonton. Myndigheter och försäkringsbolag får reda på dödsfallet automatiskt, det får däremot inte alla företag så räkningar kan fortsätta att komma. 

 

Vår arbetsprocess

SKICKA
OFFERTFÖRFRÅGAN
TID BOKAS FÖR BESÖK
BESÖK & VÄRDERING
OFFERT & RÅDGIVNING
VI UTFÖR UPPDRAGET
bottom of page