top of page

SÄLJA DÖDSBO? VÄRDERING OCH UPPKÖP

Vi hjälper dig att sälja dödsbo i Göteborg, Västra Götaland och Skåne.

Sälj ditt dödsbo smidigt och enkelt med Uddevalla Fyndhuset - uppköp av dödsbo till bästa pris! Vi hjälper dig att tömma, forsla bort och städa upp dödsbo. Det är mycket arbete som krävs och en svår sak för många att göra. En sådan här händelse uppstår inte så många gånger i livet och det kan vara svårt att veta hur man på bästa sätt hanterar den. 

Vid förlusten av en nära anhörig kan hanteringen av dödsboet vara en känslosam och komplicerad uppgift. Vi vill göra denna process enklare för dig genom att erbjuda våra professionella tjänster för uppköp av dödsbo.

Uppköp och värdering av dödsbo

Vi förstår att ni kanske har värdefulla föremål, fordon eller andra saker som ni vill sälja. Med oss behöver ni inte längre söka efter separata köpare eller lägga tid och energi på att hantera försäljningen. Vi är intresserade av att köpa dödsboets bohag, fordon och värdefulla föremål, vilket innebär att ni kan sälja allt på ett enkelt och bekvämt sätt. Vi förstår att varje dödsbo är unikt och har sina egna unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig och din situation. Genom att välja oss som din partner för uppköp av dödsbo kan du vara säker på att du får bästa möjliga pris för dina tillgångar.

Att värdera ditt dödsbo

Vår erfarna personal kommer att värdera ditt dödsbo noggrant och rättvist. Vi tar hänsyn till objektens skick, efterfrågan på marknaden och andra relevanta faktorer för att ge dig ett rättvist och konkurrenskraftigt erbjudande. Du kan känna dig trygg i att vi tar hand om allt, från inventering och värdering till själva uppköpet. Vårt mål är att göra hela processen så smidig och stressfri som möjligt för dig. Du behöver inte oroa dig för rengöring, sortering eller transport av dina tillgångar.

 

Vi tar hand om allt och ser till att sälja ditt dödsbo till bästa möjliga pris. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri och icke-bindande värdering av ditt dödsbo. Vi är här för att ge dig den professionella hjälp du behöver och förtjänar i denna utmanande tid.

Tom lägenhet efter ett dödsbo

Att tänka på när du ska sälja ett dödsbo

 

Den som är ansvarig för att sköta om ett dödsbo efter ett dödsfall behöver ta hand om begravning, ekonomi, post, kontakt med myndigheter, bouppteckning, arvskifte och mycket annat som ett dödsbo medför.

Det kan låta självklart men det är viktigt att du meddelar familj, arvingar, släkt och vänner om dödsfallet så snart som möjligt. Konton i sociala medier kan stängas eller bli minneskonton. Myndigheter och försäkringsbolag får reda på dödsfallet automatiskt, det får däremot inte alla företag så räkningar kan fortsätta att komma. 

 

Vår arbetsprocess

SKICKA
OFFERTFÖRFRÅGAN
TID BOKAS FÖR BESÖK
BESÖK & VÄRDERING
OFFERT & RÅDGIVNING
VI UTFÖR UPPDRAGET
bottom of page