top of page

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

Uppdaterat: 6 feb.


anlita flyttfirma i uddevalla

Att anlita en flyttfirma är ett klokt beslut när du står inför en flytt, du slipper att hyra flyttbil och ordna med flytthjälp. Men innan du väljer att anlita en flyttfirma är det viktigt att du vet vad som ingår i priset och hur mycket det kan kosta. Planera din flytt utan några överraskningar.


Hur mycket kostar flytthälp?


Priset för flytthjälp kan variera beroende på många olika faktorer. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 400kr/timme till 600kr/timme för tjänsterna hos en flyttfirma. Denna prissättning inkluderar vanligtvis en person som hanterar själva flytten samt en bil för att transportera dina ägodelar till din nya destination.


Det är dock viktigt att notera att priset inte bara baseras på timpriset. Andra faktorer kan påverka kostnaden för din flytt, som exempelvis antalet möbler och lådor som ska flyttas, avståndet mellan de två platserna samt eventuella extra tjänster du kan behöva, såsom packning och packmaterial.


Begär offert från oss


För att få en mer exakt uppfattning om vad din flytt skulle kosta kan det vara bra att kontakta oss och begära offert för din kommande flytt. På så sätt kan du få en tydligare bild av vad som ingår i priset och planera din flytt utan några obehagliga överraskningar.


Tänk även på att när du anlitar en flyttfirma finns möjligheten till RUT-avdrag. RUT-avdraget är en skattereduktion för hushållsnära tjänster, inklusive flytthjälp. Detta kan vara en betydande besparing och göra det mer överkomligt att anlita en flyttfirma.


Läs mer om vår tjänst flyttstädning

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page