top of page

DÖDSBO STÄDNING


Professionell städning av dödsbo, vi hjälper er med hela processen med vår helhetslösning. 


När ett dödsbo ska städas kan vi på Uddevalla Fyndhuset i Uddevalla hjälpa er med hela processen med vår helhetslösning. Allt från tömning, städning och till och med köp av dödsboets bohag, fordon och värdefulla föremål. 

 

Vi hjälper er med allt

Vi förstår att det kan vara svårt att hantera allt själva i en sådan här situation. Därför är vårt dedikerade team specialiserade på att underlätta för er genom att ta hand om alla aspekter av att hantera ett dödsbo. Vi genomför värderingar av dödsboets bohag, utför flyttar, bortfortforslingar, samt ansvarar för sortering av skräp. 

 

Innan vi påbörjar arbetet behöver ni bara ta med er de föremål ni vill behålla eller markera de lösa saker som ska vara kvar i boendet. Resten kan ni överlåta åt oss. Vi tar hand om allt med omsorg och professionalitet. 

 

Vår prioritet är att göra hela processen så smidig som möjligt för er. Vi förstår den känslomässiga betydelsen av dödsboet och ser till att allt kan hanteras med respekt och omsorg. Ni kan lita på att vi levererar högkvalitativ service och att era specifika behov tas om hand på bästa möjliga sätt. 

Tjänster för att städa ur ett dödsbo

Om du letar efter pålitliga och professionella tjänster för tömning och städning av dödsbo, kontakta oss på Uddevalla Fyndhuset idag. Vi är här för att underlätta för er i denna utmanade tid och se till att hela processen genomförs på ett smidigt sätt. Er trygghet och tillfredsställelse är vårt främsta mål. 

 

Du kan med fördel lämna över nyckeln till oss och vi tar hand om hela arbetet. Du får tillbaka den när allt arbete är avklarat. 

hjälp med dödsbostädning

Vår arbetsprocess

SKICKA
OFFERTFÖRFRÅGAN
TID BOKAS FÖR BESÖK
BESÖK & VÄRDERING
OFFERT & RÅDGIVNING
VI UTFÖR UPPDRAGET
bottom of page