top of page

FLYTTTHJÄLP OCH FLYTTSTÄDNING

 

Vi gör din flytt smidig och effektiv i Västra Götaland

 

Behöver du flytthjälp och proffessionell flyttstädning? Vår erfarna personal står till din tjänst för att göra din flytt smidig och effektiv. Vi hjälper till med packning, transport och uppackning av dina ägodelar, vilket sparar både tid och energi. När du väl har flyttat ut tar vi hand om att städa hela hemmet åt dig, så att du kan lämna det i toppskick för nästa ägare.

Våra arbetsområden är Västra Götaland med omnejd på följande orter: Uddevalla, Göteborg, Kungälv, Alingsås, Vänersborg, Trollhättan, Åmål, Strömstad, Lysekil, Borås, Lidköping, Ulricehamn, Hjo, Falköping, Mariestad, Skara, Skövde.

Professionell flytthjälp

Vi tar hand om hela processen genom att erbjuda professionell flytthjälp för att säkerställa att dina ägodelar hanteras med omsorg och effektivitet. Vårt erfarna team är specialiserat på att packa, lyfta och transportera dina möbler och prylar till din nya plats. Vi strävar efter att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt för dig.

 

Anlita oss för flyttstädning


När det kommer till flyttstädning, kan du lita på oss för att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för de nya ägarna. Vi utför grundlig rengöring av alla ytor, inklusive golvmoppning, dammsugning, fönsterputsning och mycket mer. Vi garanterar att ditt gamla hem blir i toppskick och att du kan lämna med gott samvete.


Som en extra förmån erbjuder vi även möjligheten att köpa dina möbler och prylar som du inte längre behöver. Vi värderar dessa föremål och drar av värdet från kostnaden för våra tjänster. Detta ger dig en smidig affär och minskar de totala kostnaderna för din flytt.

 

Vår kostnadsfria och icke-bindande offert gör det enkelt för dig att få en översikt över våra tjänster utan att några förpliktelser. Vi strävar efter att leverera högkvalitativt arbete och skapa en positiv kundupplevelse för dig.
Kontakta oss idag för mer information och dra nytta av våra tillförlitliga tjänster för flytthjälp och flyttstädning. Med vår hjälp kan du genomföra en smidig och bekymmersfri flytt samtidigt som du får möjligheten att sälja dina möbler och prylar. Vi ser fram emot att vara en del av din framgångsrika flytt!

flytthjälp och flyttstädning

VÅR ARBETSPROCESS

SKICKA
OFFERTFÖRFRÅGAN
TID BOKAS FÖR BESÖK
BESÖK & VÄRDERING
OFFERT & RÅDGIVNING
VI UTFÖR UPPDRAGET
bottom of page