top of page

SECONDHAND BUTIK I UDDEVALLA &

I vår secondhand tar vi emot saker ni skänker, som möbler, prylar och mycket annat. Vi packar upp fina saker varje dag och har endast butiksförsäljning. Välkommen in. 

Adress och postort
Strömstadsvägen 26
451 50 Uddevalla

Öppettider Second hand butik:

Måndag: 13–17
Tisdag: 13–17
Onsdag: 13–17
Torsdag: 13–17
Fredag: 13–17
Lördag: 10–14
Söndag: Stängt

Alla röda dagar har vi stängt.

secondhandbutik-uddevalla.png

Vår Secondhand butik i Uddevalla

I vår secondhand är det viktigt med hållbarhet. Ett av våra mål är att främja återanvändning istället för enbart återvinning. I butiken säljer vi vi säljer föremål från dödsbon, vilket gör att någon annans tillhörigheter och saker kommer till användning för någon annan. Hos oss kan du lämna in alla sorters föremål, saker, kläder och möbler om du vill vara en del av att främja en mer hållbar konsumtion och vara delaktig till en mer hållbar livsstil.

 

Att köpa saker och prylar från vår secondhand butik har många fördelar för dig som kund. Det är många gånger ett ekonomiskt fördelaktigt och du kan fynda fina och unika saker till ett väldigt bra pris, jämfört med att köpa en ny produkt. Vi har ett brett utbud, nya produkter kommer in dagligen, allt från kläder, möbler, prydnadssaker, elektronik, glas, böcker och möbler. Se vår sida på Facebook över alla nyheter i butiken. Hos oss finns något för alla smaker och behov. 

Följ oss på Facebook: 

  • Facebook
bottom of page